Alkaa viikonloppu ja pyhät olla elettyä elämää. Pyhäinpäivää vietettiin lumettomassa maisemassa ja kynttilät vietiin haudoille ja muisteltiin menneitä sukupolvia ja niitä jotka ovat ihan liian aikaisin meidät jättäneet.

Lintulauta on tuotu taas paikoilleen ja tintit ovat runsain joukoin käyneet syömässä. Myös nalle on taas talomme seinällä tuomassa valoa ja iloa iltojen pimeyteen niin meille kuin tiellä kulkijoille. Nalle oli vuosien ajan vanhempieni talon seinustalla mutta heidän muuttaessaan kerrostaloon, nalle muutti meille.





Viikonlopun aikana en ole muuta ommellut kuin punasävyisiä koristesydämiä. Niitä onkin sitten tullut useampi. Kuvasta puuttuukin jokunen. Näitä aion käydä myymässä joulumarkkinoilla ja teen tilauksesta jos vaan aikani riittää.



Olen myös suunnitellut kotimme huonejärjestelyjä uudelleen.......vanhoista tavoista ei näköjään irti pääse kun työkseen aikoinaan toimistojen sisustuksia suunnittelin ja järjestelin......nyt sama jatkuu vähän pienemmissä piireissä, heh. Siirtelyjen tarkoituksena olisi löytää minulle omaa tilaa ompelulle ja näyttäisi siltä, että se voisi jopa onnistua. Kaikki oli lähinnä kiinni perheen pienimmäisen kommenteista, siitä missä hän nukkuu ja kenen kanssa. Mutta kommentit oli senverran rohkaisevia, että voinen jatkaa suunnittelua.

Alkoi mennä jo toivo tämän "vuodatuksen" kanssa kun nettiyhteydet tökki mutta kärsivällisyys palkittiin, sain kuin sainkin jopa kuvatkin mukaan.